Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Sziky Péter vagyok. Több mint 10 éve foglalkozom fotózással, melyben kezdeti amatőr lelkesedés hivatássá vált.

Kezdetben a makró fotózásban leltem örömömet és szenvedélyesen űztem a fotózás ezen ágát. Élveztem, hogy a közel fényképezésnek hála olyan szemszögből tudok megmutatni apró dolgokat amik az emberi szem számára láthatatlanok. Ez idő alatt rengeteget fejlődött a vizuális rálátásom a fotózásra, könnyen sajátítottam el az alapokat. Mind technikai mind kép komponálás terén.

Kisfiam születésével a kamerámat apró dolgokról az emberekre tereltem. Képes lettem megújulni a fotózás ezen ágában és kamatoztatni az addig megszerzett tapasztalatomat. Szívesen fotózom az embereket akár családi esemény, akár egy könnyed séta alkalmával. Az esküvőkön és az egyéb családi rendezvényeket készült spontán fotókat sokkal természetesebbnek tartom a merev, beállított képekkel szemben.

Képzésemnek hála a studióban is otthonosan mozgok, így a mesterséges fényekkel is hangulatos fotókat tudok elérni. Szeretem a tárgy és webshop fotózást és utómunkálását ahol kellő körültekintéssel makulátlanul kell bemutatnom egy cég termékeit. A makró fotózáshoz szükséges alaposság segített abban hogy a termék és reklám fotózás során a lehető legnagyobb odafigyeléssel és részletességgel tudjam bemutatni az adott terméket ami a sikeres értékesítés legfőbb szempontja.

A fotózás is egy folyamatosan fejlődő szakma, így fontosnak tartom követni az újításokat, hogy mindig a legkorszerűbb technikával tudjam végezni a munkámat. Így biztosítva a minőségi fotók átadását leendő és meglévő ügyfeleim számára.

Sziky Péter