Esküvő fotózás

Izgalmakkal teli nagy nap az ifjú párnak, de egy fotósnak is kihívás megörökíteni és örök emlékké formálni a megismételhetetlen pillanatokat. Tapasztalt esküvő fotósként az a feladatom, hogy visszaadjam azt a hangulatot, amit átél a pár és a násznép ezen a különleges napon. Törekszem kerek egészként képeim által elmesélni a nap fejezeteit. Beállított képek mellett előnyben részesítem a spontán pillanatok megörökítését, így sokkal természetesebb marad az élmény. Rugalmasan kezelem a váratlan helyzeteket, és tapasztalatom alapján segítem a párt.

Árajánlat egyeztetés után, személyes találkozást preferálom ahol meg tudjuk ismerni egymást, hogy ne az esküvő napján találkozzunk előszőr. Valamint a részleteket is át tudjuk beszélni, esküvői programot egyeztetni. Ezt követően pontosan, ceremóniához illő öltözékben, felkészülten érkezem.

Természetesen jegyes fotózásra is van lehetőség. Az esküvő felvezetésének is mondhatjuk ezt az oldott hangulatú fotózást. Ha még nem fotóztak benneteket, itt lehet szokni a kamerát, hogy a nagy napon már legalább ez miatt ne kelljen izgulni és így még természetesebb képek készülhessenek.

Esküvő fotózás ára:
  • nincs kép szám limit, egy átlagos esküvőn 1000 db fénykép készül, szelektálva 200 db, retusálva 50-60 db
  • felbontás: 2000 pixel hosszanti oldal, retusált képeknél egyéni méret is kérhető
  • minimum 4 óra rendelhető
  • rövid határidő
  • Ár : 18 000.-Ft / óra