Ételfotózás

Igazi kihívásnak tekintem a fotózás ezen ágát. Reklám fotózáshoz hasonlóan az ételfotózás is az esztétikumról és a bemutatás pillanatnyi erejéről szól. A végeredménynek kifogástalannak kell lennie, nem vonhatja el semmi sallang vagy túlzott kiegészítő használat a figyelmet a fő ételről.

Mégis annyiban ki kell tudnia egészíteni, hogy ízlésesen és kívánatosan legyen tálalva. A célközönségnek ez az erős vizuális inger segít pillanatok alatt a pozitív döntésben. A felhasznált kiegészítők mind színeiben mind textúrájában összhangban kell lennie a bemutatni kívánt étellel.

Fontosnak tartom a kommunikációt a szakáccsal mivel a bemutatni kívánt ételek frissessége és állaga nagyban függ az előkészített fotózás megfelelő időzítésétől. A fények ételekhez illő beállítása stúdió körülményeket igényelnek. Így a helyszínen szükséges felépíteni a fotózáshoz elengedhetetlen hátteret és a fényelést.

Tapasztalt ételfotósként vállalom ezen komplex munkafolyamtok kellően gördülékeny lebonyolítását, hogy a végeredmény kifogástalan valamint üzletileg eredményes legyen. Ha szeretné, étlapját esetleg webes felületét frissíteni minőségi fotókkal keressen bizalommal!